Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Що робити як попала вода у вухо?

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

zugnekagnu

Усім доброго дня! Нещодавно після плавання у мене заклало вухо - вода потрапила всередину, і я ніяк не міг її видалити. Начебто дрібниця, але дискомфорт був сильний. Хотілося б дізнатися у тих, хто стикався з цим: як правильно надати першу допомогу у такій ситуації? Чи є різниця у діях для дорослих та дітей? Важливо розуміти, що краще робити, щоб не нашкодити, якщо вода потрапила у вухо дитини. Поділіться своїм досвідом!

dimonk

У мене така ж історія. Я просто нахиляв голову донизу, затискав ніс і легенько дув – вода вийшла одразу. Для дітей краще обережно викликати лікаря, особливо якщо відчуваєте дискомфорт тривалий час.

zugnekagnu

О, цей метод працює! Але я б додав, що варто уникати палиць для вух – це може тільки погіршити ситуацію. Ще рекомендую спробувати краплі з аптеки для видалення води, але перевірте інструкцію щодо дітей, щоб уникнути побічних ефектів.

dimonk

zugnekagnu пише:О, цей метод працює! Але я б додав, що варто уникати палиць для вух – це може тільки погіршити ситуацію. Ще рекомендую спробувати краплі з аптеки для видалення води, але перевірте інструкцію щодо дітей, щоб уникнути побічних ефектів.

Мабуть, кожен стикався з ситуацією, коли вода потрапляє у вухо після душу або купання, і ти цілий день ходиш з цим неприємним відчуттям. Мене така проблема теж не оминула.
Шукав в інтернеті поради і натрапив на сайт Добробут https://dobrobut.com/ua/med/c-popadanie-vody-v-uho-pervaya-pomosch Дуже здивувався, що там детально і зрозуміло описано, що робити в таких випадках.
Буквально по кроках: як швидко позбутися води, чого не варто робити і коли звертатися до лікаря. Стаття допомогла миттєво! До того ж, дуже зручно, що можна одразу записатися на прийом до ЛОРа, якщо проблема залишається. Сайт корисний, раджу всім, хто шукає швидкі й дієві поради.

Що робити як попала вода у вухо? Z4C4tqg

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі