Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Хочу купити вигнутий монітор

3 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Luter90

Luter90

Всім привіт! У мене досить старий монітор, який не передає всієї атмосфери від гри, яку я граю. Тому вирішив придбати вигнутий монітор, про який чув багато хороших відгуків. Хто купував, порадьте мені варіанти, та інтернет-магазин де його можна купити.

gehaj

Я також відкладував купівлю монітора на потім, але мій старий згорів, і мені я купив новий. Купував саме вигнутий, оскільки давно його хотів, а тут сам випадок підштовхнув. Можу підказати магазин в якому його купував.

Luter90

Luter90

Я вже переглянув в інтернеті декілька моніторів саме вигнутих, але поки не визначився. Якщо не секрет, скажи який саме монітор в тебе, та поділися посиланням на магазин де ти його купував.

gehaj

Монітор Samsung 27" Odyssey G7 C27G75TQSI https://telemart.ua/ua/monitors/filter/curved-screen-p/ з Telemart - просто чудовий! Його 27-дюймовий дисплей забезпечує вражаючу якість зображення і розкішні кольори.

Я вражений високою роздільною здатністю і плавністю зображення завдяки частоті оновлення 240 Гц. Безрамковий дизайн і гнучкий налаштування позиції дозволяють зручно працювати та грати. Крім того, функції підсвічування, HDR та конфігурації дозволяють насолоджуватися неперевершеним геймплеєм. Заказавши цей монітор в Telemart, я отримав якісний продукт і відмінний сервіс. Рекомендую його всім геймерам та фахівцям, які цінують високу якість зображення та комфорт під час роботи.

Хочу купити вигнутий монітор Ru-odyssey-g7-c27g75t-lc27g75tqsixci-frontlightoffblack-thumb-231921430?$480_480_PNG$

KUKLALA

KUKLALA

Сейчас для многих эти вопросы стали очень актуальными

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі