Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Б/у автомобили Toyota

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Б/у автомобили Toyota Empty Re: Б/у автомобили Toyota Сб Черв 10, 2023 11:13 pm

Elza

Elza

Lora пише:Приветствую! Интересуют б/у автомобили Toyota. Что можете посоветовать?

Доброго. Я бы вам посоветовала воспользоваться услугами компании Auto-star, б/у автомобили Toyota можно купить на выгодных условиях, большой выбор, все организационные моменты и юридическое оформление специалисты Auto-star берут на себя. Я себе взяла Toyota Land Cruiser 2021, состояние идеальное, по деньгам вышло относительно недорого.

2Б/у автомобили Toyota Empty Re: Б/у автомобили Toyota Пн Черв 12, 2023 12:09 pm

dneprrepair

Нещодавно зіштовхнулась з проблемою поломки побутової техніки, але завдяки сервісному центру "Дніпро-Ремонт" проблема вирішилась дуже швидко. Фахівці цього сервісного центру дуже якісно виконали свою роботу і ціна за їх послуги мене дуже порадувала. Отож,якщо і у вас будуть виникати якісь проблеми з побутовою технікою, раджу звернутись саме до них. Тим паче вони працюють по всій Україні. Звертайтесь в сервісний центр у Дніпрі!

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі