Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Тепловози знайти

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Тепловози знайти Empty Тепловози знайти Вт Жовт 22, 2024 10:52 pm

vivin

Я вже довгий час шукаю де можна придбати Тепловоз ТГМ23 для своєї колекції. Ця модель має особливе значення для мене, адже мій дідусь колись працював на такому тепловозі. Чи знає хтось, де можна знайти робочий або навіть неробочий екземпляр, можливо, навіть для реставрації? Я вже переглянув багато аукціонів і музейних колекцій, але все безрезультатно.

2Тепловози знайти Empty Re: Тепловози знайти Ср Жовт 23, 2024 5:29 pm

Edvard

Ваш запит стосовно пошуку тепловоза мене дуже зацікавив. У прекрасній компанії Carlsberg Ukraine є чудова пропозиція саме для вас. Вони пропонують можливість придбати Тепловоз ТГМ23 , які були відновлені та готові до експлуатації. Ви зможете не тільки придбати Тепловоз ТГМ23 у відмінному стані, а й отримати консультацію з його технічного обслуговування та можливостей реставрації. Ці тепловози стануть відмінним доповненням до вашої колекції та зможуть повернути вам частинку історії, яка так дорога вашому серцю. А ще вони можуть забезпечити вам усю необхідну підтримку та допомогу у придбанні та експлуатації цієї унікальної моделі.

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі