Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Допоможіть з вибором стретч-плівки

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Luter90

Luter90

У мене виникло питання щодо вибору стретч-плівки для машинного пакування. Знаю, що це один із ключових матеріалів для надійної фіксації товарів на палетах, але не зовсім розумію, які характеристики мають бути визначальними при виборі. Що важливіше: товщина, еластичність чи сила натягу? І як враховувати тип товару при виборі плівки?

potujniy

Що стосується стретч-плівок, то, з власного досвіду, можу сказати, що варто звертати увагу на еластичність та міцність плівки. Важливо також, щоб вона добре тягнулася та не рвалася під час натягу. Це допоможе ефективно упаковувати товари та забезпечить їх збереження під час транспортування.

Luter90

Luter90

А ще цікаво, як впливає товщина стретч-плівки на її властивості? Наприклад, чи товстіша плівка завжди краща для важких вантажів, чи все-таки важливо знайти баланс між товщиною і еластичністю?

potujniy

Не завжди товстіша плівка є кращою. Насправді, для різних типів вантажів потрібно підбирати плівку з урахуванням ваги та умов транспортування. Товстіша плівка краще підходить для важких вантажів, але вона може бути менш еластичною, що ускладнить упаковку легших вантажів. Тому рекомендується звернути увагу на сучасні рішення, які пропонують виробники стретч-плівок https://manupackaging.ua/materialy/stretch-plenki-dlya-mashinnoj-upakovki/ Наприклад, на сайті manupackaging.ua можна знайти різні варіанти плівок, оптимізованих для машинного пакування, з урахуванням різних потреб і типів вантажів.
Допоможіть з вибором стретч-плівки 10-1-png

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі