Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Біль у шиї: які обстеження пройти для точної діагностики?

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Irish

Привіт усім! Уже кілька місяців турбує постійний біль у шиї, який то слабшає, то посилюється. Особливо відчутно після тривалого сидіння за комп'ютером чи фізичних навантажень. Я почала помічати також напруження в плечах і легке поколювання в руках. Лікар порадив зробити кілька обстежень, але з таким об'ємом інформації я трохи загубилася.

Чи міг би хтось пояснити, які саме обстеження є найінформативнішими для діагностики проблем із шийним відділом хребта? Чи обов'язково робити МРТ, чи є інші методи?

Eryka

Я сама проходила мрт шийного відділу хребта київ, і скажу, що це одна з найефективніших процедур для діагностики подібних проблем. МРТ насправді є дуже інформативним і абсолютно безпечним методом дослідження. Його точність дозволяє виявити навіть найменші зміни у тканинах та органах, що може бути особливо корисним для діагностики болю в шиї, який ти описуєш. Що стосується процедури, то вона не несе ніякої небезпеки для організму, тому що не використовує іонізуюче випромінювання, як рентген або КТ. Це особливо важливо для тих, хто хвилюється за здоров’я, бо МРТ можна проводити навіть дітям.

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі