Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Ви коли-небудь читали книги, які описують війни минулого, зокрема світові?

+2
JeckShepard
arsen
6 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

arsen

Ви коли-небудь читали книги, які описують війни минулого, зокрема світові? Цікаво, як ви до них ставитеся. Вони можуть бути настільки емоційно насиченими, зосередженими на подіях, що перевернули долі мільйонів людей, або це просто хроніки подій? Чи захоплює вас цей жанр, чи ви вважаєте його занадто важким для сприйняття через трагедії, які описані там?

JeckShepard

Я нещодавно почав читати книги про війни минулого, і це справило на мене велике враження. Вони допомагають глибше зрозуміти не лише історичні події, а й людей, які пережили ті часи. Рекомендую самостійно відшукати книгарню з якісним вибором подібної літератури, це допоможе підібрати саме те, що вам цікаво.

hekerda

Теж читав кілька книг на цю тему і вважаю, що вони дають дуже сильний емоційний досвід. Одна річ, це дізнаватися про війну з документальних фільмів чи уроків історії, а інша, читати спогади людей, які пережили це особисто.

Luter90

Luter90

Якщо цікавитесь темою Другої світової війни, є кілька книг, які я б точно порадив. Але найкраще самостійно обрати книги, адже кожен шукає в літературі щось своє. Раджу звернути увагу на список з 15 книг, щоб зрозуміти Другу світову війну https://readeat.com/blog/15-knig-yaki-dopomozhut-zrozumiti-drugu-svitovu-vijnu від Readeat.
Я обрав кілька з цього списку, і кожна книга відкрила мені новий кут зору на події того часу. Зробіть свій вибір, спираючись на власні інтереси – ви точно не пошкодуєте, адже саме самостійний вибір часто приносить найбільше задоволення від читання.
Ви коли-небудь читали книги, які описують війни минулого, зокрема світові? Thumb_45422_300_480_0_0_crop

nejolay

nejolay

Може, хтось порадить, де можна купити підручники для вивчення англійської мови з нуля? Дуже хочу почати, але не знаю, які книги краще взяти.

Мисс Кипарис

Мисс Кипарис

Привіт! Я б порадив "Бритішбук". Там є багато підручників з англійської мови https://www.britishbook.ua/catalog/nachalnaya-shkola/yazyk-english/ для початківців і не тільки, знайдете все від основ граматики до розмовної мови. Я замовляла підручник для свого друга, який тільки починає вивчати англійську, і книга була дуже корисна.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі