Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Порекомендуйте дизайнерів однокімнатних квартир

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

potujniy

Я нещодавно придбав однокімнатну квартиру і хочу створити максимально функціональний і затишний дизайн. Як краще зонувати простір, щоб була окрема зона для сну, робоче місце та місце для відпочинку? Чи є якісь рекомендації щодо вибору меблів, щоб вони були компактними, але водночас зручними? І як додати більше світла в кімнату?

Luter90

Luter90

Зонування в однокімнатній квартирі можна зробити за допомогою легких перегородок або меблів-трансформерів. Для спальної зони можна використовувати підвищення або відокремити її шторами. Обирайте меблі з прихованими системами зберігання, щоб не перевантажувати простір. Використовуйте світлі кольори та дзеркала для візуального розширення кімнати.

potujniy

Мені подобається ідея зі шторами для відокремлення спальної зони. А як щодо використання кольорових акцентів в інтер'єрі? Я чув, що для маленьких квартир краще використовувати нейтральні кольори, але чи можна додати яскраві елементи, щоб інтер'єр виглядав жвавішим?

Luter90

Luter90

Кольорові акценти можуть додати інтер'єру динаміки, але їх варто використовувати в міру. Наприклад, ви можете обрати яскраві подушки, картини чи текстиль, щоб оживити простір, але основні поверхні (стіни, підлога) краще залишати в світлих або нейтральних тонах. Це допоможе зберегти відчуття простору та легкості. Якщо хочете отримати професійну консультацію з дизайну вашої однокімнатної квартири https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-odnokomnatnoj-kvartiry/ раджу звернутися до NSDgroup. Вони спеціалізуються на індивідуальних проєктах і можуть створити функціональний і стильний інтер'єр, який відповідатиме вашим потребам.
Порекомендуйте дизайнерів однокімнатних квартир Image

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Схожі теми

-

» Ремонт квартир

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі