Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Мінімалістичні стилі для будинків, хто робить проекти?

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Luter90

Luter90

Я дуже зацікавлений в мінімалістичному стилі для оформлення свого нового будинку і хочу знайти студію дизайну та архітектури, яка спеціалізується саме на цьому напрямку. Які критерії є найважливішими для вибору такої студії, щоб бути впевненою в якості їх роботи та здатності реалізувати мої ідеї у мінімалістичному стилі? Як можна перевірити, чи дійсно студія має досвід у цьому стилі?

dimonk

Як клієнт, який працював з багатьма дизайнерами, можу сказати, що співпраця з Українською студією дизайну та архітектури MAKHNO була винятковим досвідом. Їхній підхід до проектування перевершив мої очікування: вони використовують лише природні матеріали та традиційні техніки, що дозволило створити щось дійсно неповторне. Їхній комплексний підхід до архітектури та дизайну інтер’єрів забезпечує гармонію в кожній деталі. Особливо хочу виділити традиційний арабський будинок Pearl house – це втілення шику з сучасними рішеннями. Результат просто вражає, і я з радістю рекомендую цю студію для будь-яких амбітних проєктів.

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі