Сообщения : 54 Очки : 1571 Репутация : 0 Дата регистрации : 26.10.2020
Здесь https://www.lisichansk.in.ua/ всегда можно найти последние события Лисичанска, будь то важные новости или просто интересные факты из жизни города. Мне тоже интересно знать что происходит с городом в оккупации, у меня много друзей из Лисичанска, стараюсь следить за последними событиями.
Сообщения : 18 Очки : 310 Репутация : 0 Дата регистрации : 07.02.2024
Завжди приємно, коли можна поспілкуватися щодо новин, адже зараз це дуже важливо, тим паче з урахуванням того, що новини стали займати більшу частину нашого життя. Можу з повною впевненістю сказати, що саме завдяки якісному новинному порталу зараз можна бути в курсі всіх подій. Саме тому я читаю новини локальні та глоабльні, бо саме так можна дізнаватися більше, що зіграє ключову роль. Так нещодавно, я прочитав доволі таки цікаву статтю, де йшлося про те, у якому форматі працюватимуть школи регіону, що дуже актуально, тим паче з урахуванням нашого сьогодення. Я дуже вдячний за таку інформацію, та загалом вдячний за їх працю, адже саме цей інформаційний портал дає мені змогу завжди перебувати в інформаційному просторі та більш об'єктивно оцінювати події. Таким чином, я завжди знаю, що відбувається локально, але так само не забуваю стежити за глобальними новинами, які відкривають ширшу картину того, що відбувається.