Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Ищу новости Лисичанска

3 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Ищу новости Лисичанска Empty Ищу новости Лисичанска Пт Серп 23, 2024 9:49 am

Добрая Лиса

Добрая Лиса

Всем привет, может кто в курсе и знает - где можно найти новости Лисичанска?

2Ищу новости Лисичанска Empty Re: Ищу новости Лисичанска Пт Серп 23, 2024 12:34 pm

Милка

Милка

Здесь https://www.lisichansk.in.ua/ всегда можно найти последние события Лисичанска, будь то важные новости или просто интересные факты из жизни города. Мне тоже интересно знать что происходит с городом в оккупации, у меня много друзей из Лисичанска, стараюсь следить за последними событиями.

3Ищу новости Лисичанска Empty Re: Ищу новости Лисичанска Чт Жовт 17, 2024 9:05 am

Theo

Завжди приємно, коли можна поспілкуватися щодо новин, адже зараз це дуже важливо, тим паче з урахуванням того, що новини стали займати більшу частину нашого життя. Можу з повною впевненістю сказати, що саме завдяки якісному новинному порталу зараз можна бути в курсі всіх подій. Саме тому я читаю новини локальні та глоабльні, бо саме так можна дізнаватися більше, що зіграє ключову роль. Так нещодавно, я прочитав доволі таки цікаву статтю, де йшлося про те, у якому форматі працюватимуть школи регіону, що дуже актуально, тим паче з урахуванням нашого сьогодення. Я дуже вдячний за таку інформацію, та загалом вдячний за їх працю, адже саме цей інформаційний портал дає мені змогу завжди перебувати в інформаційному просторі та більш об'єктивно оцінювати події. Таким чином, я завжди знаю, що відбувається локально, але так само не забуваю стежити за глобальними новинами, які відкривають ширшу картину того, що відбувається.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Схожі теми

-

» новости !!!!!!!!!!!!!!!!!

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі