Клуб Спільних покупок BEST SCHOPPING
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Сантехника

+9
Mike
Marina
Мисс Кипарис
Симпатик
Анастасия0
Lovelas
KP
ceerrfaz
Миха
13 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1сантехника - Сантехника Empty Сантехника Сб Черв 08, 2024 3:15 pm

Миха

При выборе сантехники важно иметь в виду ее практичность и удобство использования. В интернет-магазине MegaBAI эти критерии являются приоритетом. Качество товаров здесь на высоком уровне, а доступные цены и скидки делают покупку еще более выгодной. Широкий выбор американской сантехники тут https://megabai.com.ua/ подчеркивает важность дизайна и функциональности. Бесплатная доставка по Украине помогает сэкономить средства на транспортировке. Не забывайте, что в магазине есть десятилетние гарантии на все товары. Современный дизайн и профессиональный шоурум в Киеве помогут вам легко сделать правильный выбор. Рекомендую.

2сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Чт Черв 20, 2024 8:21 pm

ceerrfaz

Придбала собі зі знижкою нову кухонну витяжку ELEYUS UNIA 1200 LED 52 BL на https://bt.rozetka.com.ua/ua/extractor_fans/c80140/ ціна всього 100 дол
За ці гроші гарний варіант .
сантехника - Сантехника 370254023

3сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Нд Лип 07, 2024 12:25 pm

KP

мы собираемся менять сантехнику, так как уже совсем облезла, спасибо за информацию

4сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Чт Лип 18, 2024 12:04 pm

Lovelas

Підкажіть де можна купити якісні аксесуари для ванної кімнати?

5сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Пт Лип 19, 2024 10:53 am

Анастасия0

Мені подобається асортимент інтернет-магазину "Зевс Сантехніка", купити аксесуари для ванної кімнати тут можна за вигідними цінами. У наявності є сушарки для рук, дозатори для пінного мила, йоршики для унітазу, тримачі для рушників та інші аксесуари. Замовлення магазин обробляє дуже швидко, а доставка діє по всій Україні.

6сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Ср Вер 18, 2024 10:19 am

Симпатик

Симпатик

Ми хочемо біде встановити. Хто що порадить з цього приводу?

7сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Ср Вер 18, 2024 10:23 am

Мисс Кипарис

Мисс Кипарис

Я читала поради в інтернеті щодо вибору сантехніки, зокрема, всі радять купувати біде та унітази від бренду Villeroy & Boch. Це досить знаний виробник, у нас в країні багато де можна знайти продукцію цього бренду. Наприклад, на сайті Артесан https://artesan.ua/category/toilets/bide_villeroyboch/ можете подивитися такі товари та замовити онлайн.

сантехника - Сантехника 741100R2_4b9b604cc7608eb94c5d393d494b742de6093fcf

8сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Пн Вер 30, 2024 12:30 pm

Marina

Marina

Мені сподобалась якісна та недорога сантехніка в магазині Prof Bud https://profbud.ua/ua/santehnika . В них найкращий асортимент та все необхідне для того, щоб зробити ванну кімнату та туалет.

9сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Вт Жовт 01, 2024 11:29 am

Mike

Mike

У Львові які магазини сантехніки ви знаєте?

10сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Вт Жовт 01, 2024 11:31 am

nejolay

nejolay

Я вам підскажу, бо саме на цих вихідних їздили за сантехнікою в торгівельний центр Дім Інтер'єру, який знаходиться у Львові. Я вам скину онлайн сторінку цього магазину. Гляньте спочатку там, а потім вже варто туди їхати або замовляти онлайн. Користуйтеся, магазин дійсно класний.

11сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Пн Лист 11, 2024 8:47 pm

Irka

Irka

Ми теж купили нову сантехніку у ванну кімнату. Тепер шукаємо хорошого майстра у Запоріжжі, який якісно її встановить. Що можете порадити?

12сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Пн Лист 11, 2024 8:51 pm

Макар

Макар

Irka пише:Ми теж купили нову сантехніку у ванну кімнату. Тепер шукаємо хорошого майстра у Запоріжжі, який якісно її встановить. Що можете порадити?

Радий, що ви обрали нову сантехніку — це завжди додає затишку й оновлює простір у ванній кімнаті. Якщо шукаєте надійного майстра для її встановлення, рекомендую звернути увагу на сервіс Сан Санич у Запоріжжі. Вони пропонують якісний виклик сантехніка для різних послуг, і ви можете бути впевнені в професійному підході до монтажу. Я сам нещодавно скористався їхніми послугами, коли потрібно було встановити новий змішувач і душову систему. Майстер прибув вчасно, швидко та якісно виконав усі роботи. Особливо сподобалося, що він звертав увагу на деталі, щоб все було надійно і без жодних проблем у майбутньому. Тепер сантехніка працює відмінно, і я точно можу сказати, що сервіс вартий довіри.

13сантехника - Сантехника Empty Re: Сантехника Вт Лист 12, 2024 12:14 am

Виталий0

KP пише:мы собираемся менять сантехнику, так как уже совсем облезла, спасибо за информацию
Статья о выборе раковины для ванной комнаты оказалась для меня настоящим открытием https://www.06153.com.ua/list/495530 Особенно понравилось, что автор подробно описал различные материалы для раковин. Я всегда считал, что керамика — это единственный подходящий вариант для ванной, но теперь понимаю, что мрамор и гранит также могут быть отличным выбором, несмотря на более сложный уход. Очень полезными оказались рекомендации по выбору формы и размера раковины. Для моей небольшой ванной идеально подошла круглая модель, которая визуально расширяет пространство. Также важно, что статья уделяет внимание типам монтажа — я выбрал подвесную раковину, что сделало мою ванную комнату более легкой и функциональной. В статье также упоминается интернет-магазин Truber, где представлен широкий ассортимент раковин на любой вкус и для разных интерьеров. Это облегчило мой выбор и ускорило покупку. Большое спасибо за такие ценные советы!

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі